5,0
08/06/11
Met onze oudere hond een midweekje geweest. Het mooiste was het weer.
Parkeerplaats boven aan de berg, huisje via een eng steil paadje te bereiken. Erg gevaarlijk met je bagage en boodschappen. Het huisje was helemaal niet schoon gemaakt. Koffie vlekken zaten nog op tafel, tandpasta vlekken op de wasbak en bloedvlekken in bed. Bah!
Wel werden we getrakteerd op bouwvakkers die om 8 uur al bij de buren stonden te tegelen. Geeft niets knapt het alleen maar van op, wat ook nodig is.
Het engste was nog om 's avonds in het donker de hond uit te laten. In het pikkedonker die steile berg beklimmen voor een stukje vlakke grond. Dat werd dus de parkeerplaats. En dan weer in het donker terug naar je huisje wat een aantal valpartijen op heeft geleverd.
Wel heel "gezellige" Poolse buren die daar met erg vele in een aantal huisjes zaten.
Door goeie planning hadden we in 1x klimmen gelukkig al onze baggage weer in de auto.
We zeiden gedag en NIET tot ziens.
17/07/10
Prachtige omgeving en een mooi, eenvoudig park. Het restaurant is alleen in juli en augustus open, maar Hastiere en Dinant zijn niet zo ver weg. We gaan zeker terug.
5,0
15/11/09
het was een mooie buurt alleen jammer dat het zwembad zo koud was