09/05/10
Le centre est equipé de toutes les activités de SPA et piscine. La décoration est moderne et chaleureuse. Le personnel est prévenant avec les clients et la cuisine régionale est simple mais d'excellenten qualité. Les chambres avec Mezzanine sont chacunes orginales et comfortables.
08/07/10
Deze accomodatie is mij voor 100% meegevallen, wat die andere Vlamingen ook mogen beweren! De reservatie liep vlot, 1 mevrouw sprak perfect Nederlands, de kamers waren ruim, mét TV. Er werd ons meteen gevraagd om er even over na te denken wanneer we gebruik wilden maken van ons half uurtje sauna, yacuzzi of haman.
Je kan er inderdaad 's avonds niets gaan drinken, maar de minibar is wel ruimschoots gevuld. Je kan zwemmen van 10 tot 18 uur, dit ivm de veiligheid. Na 18 uur gaat het personeel inderdaad naar huis. Er staat tenslotte ook nergens dat dit een hotel is met volpension.
Eén minpuntje: de bedden zijn wat smal, maar wij zijn dan ook superverwend thuis met een kingsize bed. Je kan nu ook niet verwachten dat ze dat daar ook zullen voorzien.
Wat de taal betreft: al eens in Frankrijk met vakantie geweest? In Walloniïe doen ze tenminste nog moeite om Nederlands te spreken.
3,0
14/12/09
Ô d’Heure Essentielle is een welnesscentrum met Bed & Breakfast, de naam hotel niet waardig. Kleine (wel propere) kamers, geen bar, geen restaurant, geen tv, ... Heel vriendelijk personeel, maar na 18u is er niemand meer. In de wijde omgeving is er 's winters zéér weinig te beleven.
4,0
10/05/09
Geboekt voor een weekendje. Reservatie was al misgelopen nog voor we er waren. De wellness-behandelingen (apart bij te boeken) waren zeer goed maar daar is dan alles mee gezegd. We kregen geen info over de uren van ontbijt, er is geen eetgelegenheid voor 's avonds, geen TV op de kamer. Kamers worden niet opgemaakt na eerste overnachting. 's avonds is er niemand aanwezig, geen mogelijkheid om iets te drinken. Zeer slecht geïsoleerde kamers, qua geluidsoverlast. Dit is geen hotel, meer een herberg. Zwembad was niet open. Over het gratis half uur gebruik van sauna, hamam of jacuzzi werd met geen woord gerept.
2,0
20/04/09
Personeel spreekt maar 1 taal. Enorm kleine badkamer. Er waren 2 tv's aanwezig maar we konden naar beide niet kijken. Kamer was niet naar behoren gekuist. De planning van het weekend werd niet overlopen bij het binnen komen. Personeel was super vriendelijk maar dat
is dan ook het enige wat we hier goed aan vinden. Ze deden hun best, maar daarmee wordt het probleem niet opgelost.
Buitenzwembad mochten we niet gebruiken, jacuzzi was defect, sauna en hammam waren juist gepast voor 2 personen. Voor het bedrag wat wij betaald hebben vondt ik het echt niet kunnen. Toen we 's avonds na een etentje terug aankwamen was er niemand te bespeuren, we waren ook de enige gasten die bleven overnachten.
We zaten dus helemaal alleen in het hele gebouw. Bij zo'n zaak moet toch steeds iemand aanwezig zijn. Kortom het is niet voor herhaling vatbaar.
15/08/09
cette hotel et tres bein et le personnel au petit soin et tres acceuillent les chambre sont nikel vraiment rien a dire la preuve ca fait troi fois que l ont i retourne