Data di arrivo
Persone
Stanze
Da € 68
La tariffa più bassa trovata nelle ultime 48 ore
Cerchiamo tra le migliori offerte sul web per farti avere il prezzo più basso!
Polaris***
Recensioni Hotel Polaris***
Groentemarkt 19, 8400, Oostende
Hotel Polaris ha ottenuto 7,7 su 10, sulla base di 23 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Polaris***? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Polaris*** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 5 Foto delle vacanze di Hotel Polaris*** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Polaris*** / Oostende. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

23 recensioni per Polaris***

7,9
7,8
8,6
7,5
9,7
Con partner, 2013
"Hier gaan we nooit meer"
Sophie
29/04/13 Vuile kamer met schimmel in de badkamer

Famiglia con bambini più grandi, dic. 2012
"Fijn hotel"
Sjeek
Camere
31/12/12 Goede ligging. Het ontbijt is zeer uitgebreid.

Con partner, nov. 2012
"Zeker voor herhaling vatbaar"
LUC
Camere
01/01/13 wij logeerden intussen al 2 keer in dit hotel (één keer alleen met mijn vrouw; de 2e keer met mijn schoonouders). Telkens werden wij héél goed ontvangen, de kamers waren prima in orde, de ligging is heel goed (slechts enkele minuten wandelen van de winkelwandelstraat) én het ontbijt is gewoonweg super : alles heel vers en à volonté, lekkere cava, vers fruitsap : kortom : alles om de goed goed te beginnen. Wij komen zeker nog terug.

Per informazioni e disponibilità su Hotel Polaris***, clicca qui:

Con partner, sett. 2012
"Prima ligging, prima ontbijt"
Elke Fagard
Camere
29/09/12 De ligging is perfect, voor shoppen of strand, alles bij de hand.
Ontbijt zeer uitgebreid, zelfst vers fruitsap a volante en Cava.

Con partner, ago. 2012
"Nog liever op straat..."
marijn
3,0
3,0
1,0
06/08/12 De eerste indruk was veelbelovend, modern hotel en zeer verzorgd. Tot we onze kamer kregen...
De eerste kamer die ons werd toegewezen was DEGOUTANT. stof 2 cm dik in de kasten en op de gordijnen. nieuwe kamer gekregen en daar was het niet veel beter. spinnen achter de gordijnen (een stuk of 5) en een dikke vieze kakkerlak in de hoek van het raam. dus 2de maal een nieuwe kamer toegewezen na grondige verontschuldigingen van de manager en een compensatie om maar 1 nacht te betalen ipv 2. wij dachten al te vertrekken maar we hadden al voor 2 nachten betaald. dus onze derde kamer was toch al beter (wel de ogen moeten sluiten voor het stof op de gordijnen en het haar van de vorige mensen dat onder het matras lagen en in de badkamer op de muren kleefden. achteraf vertelde de manager ons dat het een mot was en geen kakkerlak. boeit niet, als er gekuist zou worden zou er geen enkel beest mogen zitten. ipv 1 nacht terug te betalen (zoals gezegd werd) hebben we een voucher gekregen voor 1 nacht.

Con partner, lug. 2012
"Super vakantie!"
Verboven - Reynders
Camere
19/07/12 Kei vriendelijk personeel en de kamer is helemaal in orde (modern + ruim)! Ook super dat ze rekening houden met het feit dat we de hond meegebracht hebben.

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Prima hotel"
chantal_dewilde
Camere
10/08/12 We logeerden in dit hotel met ons kleindochtertje.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Goede bedden en een mooi interieur.
Badkamer piekfijn in orde met voldoende handdoeken en producten voor ons drie.
Vriendelijk onthaal en een mega uitgebreid lekker ontbijt !

Con partner, giu. 2012
"Goed zonder meer"
Saskia
Camere
02/07/12 Eind juni logeerden wij een nacht in hotel Polaris. Het personeel is er vriendelijk. Het ontbijt is uitgebreid, lekker en vers. Op het eerste zicht oogt het hotel trendy, al merk je dat er al wel redelijk wat sleet op het interieur zit (hoewel het hotel pas opgestart werd in 2008). Ook misten we een aantal zaken: zo was het er erg warm, een airco of anders een vliegenraam zodat het raam 's nachts open kan, is een must.

Con partner, mag. 2012
"Aangenaam hotel"
Peeters LUDO
Camere
21/05/12 Ontbijt met alles erop en aan.
Niets op aan te merken. Kamers waren proper.
Zeer goed gelegen op wandel afstand : strand , visserskaai en wie graag winkelt om de hoek winkelstraat en in de nabij heid van talrijke restaurants.
Een nadeel op markt dagen geen vensters voorkant hotel open zetten want marktkramers beginnen om 4.15. hun waar uit te laden.

Con partner, mag. 2012
"Rustig met z'n tweeën"
Johan VANCOILLIE
Camere
20/05/12 We kwamen met de trein een WE uitblazen aan zee.
Het hotel ligt op 5 (à 10) minuten stappen van het station.
We kwamen terecht in een nieuwe, ruime kamer. Rustig hoewel aan de voorzijde van het hotel.
Het hotel ligt centraal in Oostende. Je kan dus zowel gaan shoppen als naar 't strand.
Geen restaurant wel zeer uitgebreid ontbijtbuffet.
Je bent ook vlakbij de vissershaven en je vindt er alle soorten restaurants.
We hadden een goed weekend.