02/10/11
wij zijn voor 2 nachten naar dit hotel geweest. fan-ta-tisch!!!!!!! ontvangst vriendelijk, kamer (210) aan voorkant helemaal niet hinderlijk, waren superschoon. badkamer schoon. waterkoker met koffie en thee beschikbaar. volgende dag kamer super schoongemaakt. ontbijt ook heel goed. zoveel keus heb je thuis niet!!!!!!!!!!!! alles werd ook heel goed bijgevuld. dit hotel verdient alle lof.
13/08/11
* Goede ligging met parkeergarage( 15 euro per nacht)
* Vriendelijke ontvangst
* Eenvoudige maar schone kamers, bedden niets mis mee
*Ontbijt niet super uitgebreid maar vers en voldoende en werd goed bijgevuld
Nadeel: De airco die een eigen leven lijdt, raam wat niet dicht kon en vrij veel autogeraas aan de voorkant "snachts.
Weinig bergruimte op de kamer, echt een hotel voor 1 of 2 nachten
11/07/11
Dit hotel als secrethotel geboekt tegen een gereduceerde prijs, dus hadden geen al te hoge verwachtingen.
Dit viel echter alles zeer mee, hotel ligt in hartje centrum, rustig gelegen en binnen 5 wandelminuten op de Grote Markt,
eigen parkeergarage, a €15.00 per nacht. Simpele kamer met goede bedden en kussens, waterkoker, tv, goede badkamer, regelbare airo.
Hartelijke ontvangst, ontbijt was vrij eenvoudig, maar ruim voldoende. Om 's avonds "in de bar" nog iets te drinken niet geweldig, maar wel mogelijk,
24 uur per dag snacks en drank te verkrijgen. Hotel verdient van ons niet de hoofdprijs, maar we hebben er zeker geen spijt van.
Stadje heel erg leuk voor hooguit twee dagen, veel te zien, maar compact.
Op de Grote Markt veel terrassen voor ieders genoegen, gezellig geborreld bij de Keizerin en heerlijk gegeten bij De Margriet.
Doe er uw voordeel mee!
27/03/11
Prima hotel voor een relatief lage prijs (vooraf geboekt). Eén nacht gelogeerd. Het hotel ligt op een paar minuutjes lopen van de Grote Markt.
Vriendelijk personeel. Een ontbrekende waterkoker op de kamer die ik in eerste instantie had resulteerde in een andere, grotere en rustiger gelegen, kamer.
Ontbijt niet super uitgebreid maar wel heel erg goed.
Toch twee minupuntjes: lokaal biertje in de bar bleek prijzig en veel (internet)radiostations op de TV werkten niet waardoor de muziekkeuze nogal beperkt was.
Als ik nog eens naar Mechelen ga zal ik dit hotel zeker weer overwegen!