09/09/11
Wij hebben in dit hotel een super goed verblijf gehad! De kamers zijn erg ruim en worden elke dag schoongemaakt. Personeel is erg vriendelijk en het strand is heerlijk. Wij hebben een auto gehuurd om meer van het eiland -en de mooie stranden- te zien. Er zijn veel goede restaurants in de buurt (bijv. Champers en Cafe Luna zijn een aanrader). Het eten in het hotel vonden wij wat minder. Qua loopafstand is er nauwelijk iets in de buurt. Taxi's staan overigens altijd en overal klaar.
06/08/11
Barbados zelf is al waanzinnig, en dit hotel maakt het verblijf nog eens extra bijzonder. Het is een hotel, maar de kamers zijn eigenlijk apartementen, met prive terras of balkon, en volledig uitgeruste keukens. Er wordt dagelijks schoongemaakt. Het personeel is geweldig; in alles even behulpzaam en altijd supervriendelijk.
De restaurants zijn prima maar niet bijzonder. Gelukkig is er in de directe omgeving genoeg te doen. Wij zijn naar het plaatsje ernaast gelopen, waar heel veel restaurants op een rij zijn en hebben daar heerlijk gegeten.
Jammer dat Barbados zo ver weg is, anders gingen we ieder jaar terug, en zeker ook weer naar dit hotel!!
08/03/10
Barbados is echt super. Prachtig groen eiland met extreem sympatieke bewoners. Zelfs in het verkeer (links rijden) houden ze rekening met touristen.
Bougainvillea Beach Resort is echt een paradijsje op aarde. Het personeel is uiterst hulpvaardig en maakt je verblijf onvergetelijk. Het leven op Barbados is niet goedkoop, maar de (rum)cocktails zijn dat wel en overheerlijk.
Het is alleen jammer dat er geen Nederlandse luchtvaartmaatschappijen op vliegen (Martinair heeft dat ooit wel gedaan). Nu ben je gedwongen om bijvoorbeeld via Engeland te gaan. Dat is waardeloos. In Manchester snappen ze niets van transfers. De drie uur overstaptijd heb je (zelfs met hulp van grondpersoneel) echt nodig om weer opnieuw in te checken. Wij hadden zelfs geen tijd voor een kopje koffie. Virgin is overigens een prima luchtvaartmaatschappij.
Als Nederlandse luchtvaartmaatschappijen Barbados in de vliegroutes opnemen gaan wij er zeker nog een keer naar toe!