01/05/11
In dit hotel is de Tiroolse gastvrijheid erg belangrijk. Alles word er aan gedaan om het de gasten naar de zin te maken.
Het enige minpuntje vonden wij de sauna. De kleedruimte was niet duidelijk, ook was er geen toezicht, er liep een echtpaar gewoon in badkleding wat niet de bedoeling is.
Maar buiten dat, een heerlijk hotel, schone kamers, heerlijk eten, vriendelijk personeel, centraal gelegen, echt een plaats om weer naar terug te gaan.
30/01/11
Oostenrijkse vriendelijkheid en gastvrijheid ten top. Zeer vriendelijke en betrokken personeel in de receptie en bediening, goed en veelzijdig eten, mooie ruime kamer en prima faciliteiten zoals sauna zwembad etc. Hotel is in 2009 grondig verbouwd, dus alles ziet er tip top uit. En dit alles voor zeer schappelijke prijzen. Dichtsbijzijnde lift (Penkenbahn) is op circa 500 meter, skibus stopt 20 meter van hotel ingang. Kan dit hotel van harte aanbevelen.
29/11/10
erg gastvrij, lekker eten, prachtig uitzicht vanaf balkon van hotelkamer, hotelkamer iets gedateert, veel gezien en gedaan, een geweldige week gehad
Distanza dalle piste
23/11/10
Ad en Dimphie nou dit hotel krijgt van ons zeker een 10 wij staan elk jaar met kerst en nieuwjaar (silvester) te springen om hier naar toe te gaan werkelijk iedereen is er vriendelijk het is onze familie geworden onze alexander en danielle achter de receptie een geweldig team, maar ook de bediening in het restaurant top en het eten is er super als er op de kaart niet is wat je lust dan vraag je het gewoon dat is geen probleem daar dus in een woord een geweldig hotel