Data di arrivo
Persone
Stanze
Da € 100
La tariffa più bassa trovata nelle ultime 48 ore
Cerchiamo tra le migliori offerte sul web per farti avere il prezzo più basso!
Alpen Residence****
Recensioni Hotel Alpen Residence****
Florentin Wehner Weg 37, A-6632, Ehrwald
Hotel Alpen Residence ha ottenuto 9,0 su 10, sulla base di 55 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Alpen Residence****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Alpen Residence**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 139 Foto delle vacanze di Hotel Alpen Residence**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Alpen Residence**** / Ehrwald. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

55 recensioni per Alpen Residence****

8,9
8,7
8,5
9,3
8,9
7,9
Famiglia con bambini piccoli, gen. 2013
"Super ruime en mooie kamers"
Dan.
Distanza dalle piste
21/01/13 Zeer ruime kamer (familie kamer). Ruime inloopkast, grote badkamer, apart toilet. Kamers worden iedere dag zeer grondig schoon gemaakt. Ontbijt meer dan voldoende. Avondeten prima. Heerlijk zwembad (net iets te koud) en super wellness gedeelte.
Beneden ook nog ruimte om de ski's en schoenen (verwarmd) op te slaan. Ook een speelkamer voor de kids (niet heel bijzonder, maar wel fijn om even buiten de kamer te kunnen spelen).
Grote kamers krijgen parkeerkplaats in de ondergrondse garage of onder carpoort.
Op loopafstand van dorp (met skischoenen wel erg ver. Stopt ook een bus voor de deur.
Personeel soms iets te zakelijk. Er is 1 dame die wel erg lief is voor de kinderen en vraagt hoe je dag was, rest weet aan het einde van de week nog niet je kamer nummer (terwijl het hotel echt niet helemaal vol was)
Skigebied niet groot, maar voor kinderen erg fijn.

Con partner, gen. 2013
"Volgend jaar weer"
frank de laat
20/03/13 gewoon waar voor je geld mooie kamers mooi eet zaal gezellige bar

Con partner, 2012
"Prachtig gelezen gastvrij hotel"
Jolanda Meijer-Rabe...
Distanza dalle piste
30/12/12 Dit hotel is zeer aan te bevelen.De ligging is prachtig, centraal maar toch rustig. Het ontbijtbuffet zeer omvangrijk. Het 5-gangen avondmenu is zeer verrassend maar erg lekker. De kamers zijn zeer ruim opgezet. Onze kamer had een prachtig uitzicht op de Zugspitze. Toen wij er begin december 2012 waren was het bitter koud, veel sneeuw, maar de kamers waren heerlijk warm. Wij komen zeker nog een keer terug, echt een heerlijk hotel. Als er dan toch een nadeeltje genoemd moet worden dan is dat het douchen in bad met wel erg lage hoogte van de doucekop, maar goed dat is dan ook alles. Ook de wellness van het hotel, heerlijk!

Per informazioni e disponibilità su Hotel Alpen Residence****, clicca ...

Famiglia con bambini più grandi, ago. 2012
"Aangenaam vertoeven"
roegiers_dirk
Camere
08/08/12 Aangenaam hotel, veel parkeergelegenheid. Ruime en nette kamer (Vital suite = eigen infra-rood-cabine) met aparte éénpersoonskamer. Groot balkon met schitterend uitzicht, koelkast, grote badkamer.
Het ontbijtbuffet is uitgebreid en lekker., het avondeten gewoon goed, niet uitmuntend. Klein zwembad, maar uitgebreide wellness. Vriendelijk personeel. In het hotel vertoeven veel Vlaamse en Nederlandse gezinnen.
Dorp ligt op wandelafstand, prima uitgangspunt voor een wandelvakantie.

Famiglia con bambini più grandi, 2012
"Een heerlijke ervaring"
RJG
Camere
06/08/12 Het kan dus gelukkig nog wel: zeer klantgericht en - vriendelijk. Heerlijk en compleet hotel. Prachtige ligging met goede combi van natuur en plaatsje zelf. Zeer veel te ondernemen. Naast de zeer vele Gondels (Ehrwald, Lermoos, Garmisch P en Heiterwang) vele wandelwegen, plaatsjes, berghutten, meren, etc etc. Een electrobootje huren in Heiterwang is een leuke ervaring (zie je bergen eens een keer anders). De kamers zijn top! (wij hadden een familie suite en die was echt ruim en compleet). Eten prima met veel keuze en afwisseling. Ontbijt top! Zwembad is wat klein maar voldoet. Wij komen nog wel een keer terug...

"Fantastische plek"
Secember Ivan
Distanza dalle piste
25/08/12 Hotel Alpen Residence in Erhwald is over de ganse lijn een topper.
Zowel de ligging ,de kamers als op culinair gebied word je verwend.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Kortom, voor ons is dit zeker een aanrader!

Con partner, lug. 2012
"Een mooi hotel,rustig en vlakbij centrum."
Ilona
Camere
13/08/12 Het hotel heeft propere en ruime kamers en ligt zeer rustig in een hele mooie omgeving,wij hadden op ons balkon uitzicht op de Zugspitze.
Het dorp ligt vlakbij en het is er s'avonds zeer rustig,je kan er een terrasje doen of een lekker ijsje eten op het pleintje tegenover het kerkje.
Je kan er vele mooie wandelingen maken en ook met de auto kan je alle kanten uit.

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"Goed verzorgd hotel"
ralphmanon_1
Camere
17/07/12 Goed verzorgd hotel in Ehrwald. Wij hebben dit hotel op doorreis naar Italie geboekt. Mooie ruime kamers met moderne zeer ruime badkamer (wij hadden de familiesuite). Avondeten prima. Ruime keuze bij het goed verzorgde ontbijt. Mooie grote tuin met speeltoestellen voor de kids. Een aanrader.

"Schitterende omgeving"
danplugge
Camere
03/08/12 Een mooi schoon hotel aan de rand van Ehrwald met een schitterend uitzicht. Mooie ruime kamers (wij hadden het type luxe) met balkon.Personeel was in het begin beetje stug maar kwam later wat meer los. Niet amicaal maar wel vriendelijk. Het eten was goed en gevarieerd maar grote vleeseters zullen het misschien te weinig vinden. Het boerenbuffet was wel erg goed en gevarieerd. Eetzaal is warm, luchtige kleding aan!. Klein maar net zwembad met stoomfaciliteiten en relaxbedden. Lekker na een lange wandeling. Voldoende wandelmogelijkheden.Met mooi weer weer ook heerlijk buiten te zitten/liggen. Ehrwald is een gezellig druk vakantiedorp, zeker in het seizoen voldoende gezelligheid. Voldoende parkeergelegenheid bij hotel.Wij waren zonder kinderen dus kindvriendelijkheid is door ons niet te boordelen, er waren wel speelattributen buiten. Echt schitterende omgeving net over de duitse grens..

Con partner, giu. 2012
"Hotel dat zijn sterren waard is."
Gaspar RASSCHAERT
Camere
04/08/12 Rustige ligging. Mooie kamers. Eten zeer goed.
Vriendelijk personeel.
Kom er zeker terug.

Recensioni di Zoover sul tuo sito