30/12/12
Net terug van een heerlijke (Kerst) week wintersport in Leogang en met z'n 5en (ouderpaar met 3 oudere kinderen) verbleven in Stockinggut Appartementen (nr: 125). Keurig ingericht en comfortabel appartement, met 3 slaapkamers en 2 (!) badkamers. Geheel is rustig gelegen maar toch direct aan de piste, écht top! Bovenal heeft de enorme gastvrijheid, in zowel het Appartementen gedeelte als het Hotel (gezellige bar!), veel indruk op ons gemaakt. We hopen dan ook dat we er komend jaar met de Kerst weer terecht kunnen!
19/06/12
Zojuist terug van een kort verblijf in Appartementen Stockinggut.
Mooi huis met gezellige, ruime appartementen, geweldig uitzicht.
Super gelegen om te wandelen en te biken.
Prima ontbijt en diner in hotel ernaast
19/05/12
4 dagen verbleven in appartementencomplex Stockinggut in Leogang. Fantastisch verblijf gehad. Zeer gezellig complex en vlakbij de piste. Er is een busje die je naar de piste brengt. Gastheer en gastdame zijn bijzonder gastvrij en vriendelijk, altijd een lach en een route kaart gekregen toen we naar de stad Salzburg gingen. Ze vertelde met veel enthousiasme over de stad en wat we zeker moesten bekijken. Zeer lekkere ontbijtjes en tosti's gegeten. Prachtig uitzicht vanuit onze kamer op de schitterende bergtoppen.
Heerlijk en fantastisch weekend gehad!