Data di arrivo
Persone
Stanze
Da € 76
La tariffa più bassa trovata nelle ultime 48 ore
Cerchiamo tra le migliori offerte sul web per farti avere il prezzo più basso!
Sonne****
Recensioni Hotel Sonne****
Altachweg 334, A-5753, Saalbach / Hinterglemm / Leogang
Hotel Sonne ha ottenuto 9,0 su 10, sulla base di 69 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Sonne****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Sonne**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 66 Foto delle vacanze di Hotel Sonne**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Sonne**** / Saalbach / Hinterglemm / Leogang. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

69 recensioni per Sonne****

9,4
7,8
Famiglia con bambini piccoli, dic. 2012
"Absolute aanrader!"
Anoniem
Distanza dalle piste
26/12/12 Smaakvolle accommodatie wat perfect is. Service, kamer 119 is helemaal perfect. Je wordt verrast bijv door het opmaken vh bed. De bedden zijn perfect. Je hebt een eigen locker voor je ski's. Eten is super. Spa is schoon en mooi. Shuttle bus brengt je overal. Bij skihuur wordt geregeld dat je schoenen naar het hotel gaan. Rekening van skihuur mag bijv. op hotelkamer.

Famiglia con bambini piccoli, ago. 2012
"Ideaal"
Renate
Distanza dalle piste
23/12/12 Een heel fijn hotel met zeer goede service, prachtige kamers en een heel prettige sfeer. Ook het eten is heerlijk. De omgeving is prachtig en er is genoeg te doen. Ook met de jonge bezoekers wordt er voldoende rekening gehouden.
De kinderen hebben zich hier prima vermaakt. Helaas is de prijs voor de komende zomervakantie naar verhouding veel hoger dan afgelopen jaar en kiezen wij voor wat anders, maar we komen zeker een andere keer terug.

Famiglia con bambini piccoli, lug. 2012
"SONNE is ZONNIG!"
Fam. Bakker
Distanza dalle piste
19/07/12 Bij inchecken begeleid personeel je naar de kamer. Zeer, zeer schoon hotel met geweldig eten. Je voelt je heel erg welkom en op je gemak! Personeel doet alles voor je en helpt indien nodig. Kamer ( wij hadden een suite) was mooi, groot, zeer onderhouden, en bedden lagen erg goed. Mocht dat niet zo zijn, kreeg je zelfs andere kussens of een ander matras. Voor de kinderen genoeg te doen. Eten was super. Om de dag 4 gangen en buffet. Ontbijt was zeer uitgebreid met allemaal bio producten. En lunch simpel maar erg goed.

Per informazioni e disponibilità su Hotel Sonne****, clicca qui:

Con partner, giu. 2012
"Supervakantie!"
Dens-Goris
Camere
13/07/12 zijn net terug van een 8 dagen verblijf in hotel Sonne! hotel, personeel alles was meer dan dik in orde! de all inclusive was zeker wat 't moest wezen.
het eten was superlekker, de ene dag aan tafel opgediend, de andere dag een themabuffet.Wij kunnen geen minpunten bedenken voor dit hotel!

Con partner, feb. 2012
"Prima hotel"
Hetty
Distanza dalle piste
20/02/12 Het hotel ligt op 10 min. loopafstand van Saalbach. Iets van de weg af, ruime parkeergelegenheid. Meteen bij binnenkomst voel je je thuis. Ht is een modern geleid bedrijf met een zeer gemoedelijke sfeer. Er is persoonlijke aandacht voor de gasten. Zeer prettig personeel.

Fijne sauna en wellness.

Makkelijk is de shuttlebus service die je naar de lift van je keus (in Saalbach) brengt. Ook kan je 's middags weer mee terug rijden: tussen 16 en 17 u. rijdt men vanaf de Schattbergbaan regelmatig ri. het hotel.
Je kan wel naar het hotel terugskien.

Het ontbijt en diner zijn prima verzorgd, uitgebreide keus.
De kamer die wij hadden was ruim, netjes en werd goed schoongemaakt.
Er zijn verschillende zithoeken, een bar en er is een gezellige stube waar je een drankje kan drinken, een boek lezen etc.

We gaan hier zeker weer naartoe.

Con partner, gen. 2012
"In alle opzichten een wel heel zonnig Hotel"
Harry en Tineke van...
Distanza dalle piste
16/02/12 Mooi Hotel met uitstekende managers. Perfect personeel, hoe krijgen ze die zo bij elkaar? Prachtige lounge en Bar. Zwembad aanwezig met diverse andere mogelijkheden zoals een whirlpool. Ligt 1 km uit het centrum maar
is makkelijk aan te lopen. Skien is mogelijk tot aan het Hotel. Ze hebben
2 busjes die de mensen 's morgens naar de piste brengen en 's avonds weer ophalen. Ze gaan rijden zodra er iemand klaar staat. Ontbijtbuffet is perfect en het diner is super perfect. De kamer was heel mooi met als enig minpuntje de electrische ventilatie. Denk nog vaker naar Hotel Sonne te gaan.
Harry en Tineke van den Enden

"Helemaal super !"
Peter en Hieke
Distanza dalle piste
09/02/12 Zoals eerder beschreven een fantastisch hotel, prachtige gerenoveerde kamers met mooie badkamer (met rainshower) en apart toilet, heerlijke bedden. Eten helemaal super, echt met smaak bereid, 6 gangen maar niet to much, leuke kindermenu's. Crèche/oppas inclusief, goeie gameroom voor de grotere kids. Prettige wellness bij aankomst kortingsbonnen voor massage en beautybehadelingen. Ook € 80 po korting op drank incl. Wij hebben direkt bij hotel geboekt. Ligging hotel heerlijk rustig en toch op loopafstand van Saalbach. Gezellig dorp met leuke apres ski en winkels. Pistes te gek, lekker breed en voor ieder wat wils ook zeer geschikt voor kids. Dit hotel is ons erg goed bevallen ook qua prijs/kwaliteit verhouding, komen graag nog eens terug.

"Super hotel!"
Lars en Esther
Distanza dalle piste
06/02/12 Wij hadden een gerenoveerde hotelkamer. De kamer was voorzien van een flatscreen tv en een regendouche.
Om de 10 minuten kan je gebruik maken van een busje die je 's ochtends gratis afzet bij de ski-liften. Tussen 4 en 5 kan je ook weer mee terug rijden of je kunt via een blauwe afdaling terug skien naar het hotel.
Het ontbijt en diner waren perfect! Genoeg keuze en vriendelijk personeel. Iedere kamer heeft een eigen ski-lokker waar je je spullen in kan zetten. Er is een zwembad, sauna, bubbelbad e.d. Op de laatste dag kan je hier ook nog gebruik maken (incl douche).

Enige nuance wat we kunnen opnoemen is de ligging, het is 15 minuten lopen naar het dorp Saalbach, maar dat is niet heel erg (aangezien we voor 80% van het busje gebruik gemaakt hebben).

Con partner, 2011
"Beter verwacht"
jonckheere carine
Camere
18/09/11 Bij het lezen van de vorige beoordelingen waren onze verwachtingen hoog maar wij zijn niet zo tevreden daar wij eerst een kleinere kamer kregen dan we hadden geboekt , als we dat mededeelden aan de receptie kregen we de volgende dag wel een grote kamer .De eerste week was het heel druk en in de bar en op het terras werden de tafels gedekt voor het avondeten en werden de mensen verzocht om van die tafel weg te gaan , zodat we ons aperitief op de kamer moesten drinken ( het was wel een all-in hé) maar blijkbaar gaan ze de eetzaal vergroten wat wel nodig is en 1 koffiezetmachine voor de ganse eetzaal vond ik wel wat weinig en moest je in een rij gaan staan voor 1 tas koffie , in andere hotels krijg je een koffiepot op tafel , veel beter. Er is duidelijk nood aan een goede maître-hotel . Dat waren voor ons de mindere punten , goed vonden we het vriendelijk personeel , de jokerkaart, de wellness ,propere kamers ,het mooie weer,de mooie streek , het eten en de dagelijkse cocktail.

Famiglia con bambini più grandi, ago. 2011
"Vriendelijk en comfortabel hotel"
maartenrovers
Camere
26/09/11 Het hotel zit nu in een verbouwingsfase. Daar heb je als gast geen last van. Enkele vernieuwde kamers zagen er erg goed uit. Modern met een lichte oostenrijkse "touch". Het vernieuwde en aangebouwde wellnes-gedeelte ziet er dan ook werkelijk schitterend uit. Wij hadden nog een oudere kamer, maar deze zag er goed verzorgd uit. De receptie , bar, terras en eetzaal/restaurant zijn wel toe aan een verbouwing, welke ook binnenkort (2011) gaat gebeuren. Tijdens ons verblijf moesten enkele gasten het diner op het terras gebruiken. Gelukkig was het in die periode mooi weer. Maar een aperitief moest je maar op je kamer gebruiken.
Het eten is goed, maar naar mijn idee teveel bufetten voor een vier sterren hotel. Een goede leiding in het restaurant is wel noodzakelijk (maitre d'hotel). Bij het ontbijtbuffet was het vaak een rommeltje. Met maar één koffiezetapparaat! Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Ruim aanbod aan activiteiten.
Dit hotel kan na de verbouwing hoog scoren.

Link a Zoover sul tuo sito