19/10/12
In september één nacht hier verbleven. Inderdaad een lange weg er heen. Op dat moment waren er ook bosbranden, dus de terugweg was spannend of we wel naar bendene mochten rijden. Mooi en ruime kamer. Mooi ingericht. Prima bedden. Koffie/theezet mogelijkheden. Birdwalk 's morgens is echt de moeite waard. Ook de Tree Top trail is leuk. Gegeten in de "bar". Tapasschotel van 22 dollar is echt heel lekker en bijna genoeg voor twee personen. Ontbijt is erg duur: 29,50 dollar.
14/03/12
Hut 21 heeft 2 prima bedden, koelkast, k&thee, plafondventilator, electrische kachel, zitje en balkonnetje met bankje.
Geen airco, geen safe en geen tv en geen magnetron. Het enige restaurant moet je van te voren reserveren en is aan de prijs. Alleen s'middags kun je bij de snackbar terecht.
Ruime, maar gehorige kamer.
Klein beetje vergane glorie maar dan wel midden in een nationalpark!
01/08/10
Wij zijn 3 dagen in O'reillys verbleven en was echt geweldig. De kamers zagen er mooi en schoon uit. Ze zijn wel ecologisch ingericht, dus geen tv.
Er zijn veel dingen om te zien en te doen, zoals een bird walk. In alle vroegte vogels gaan spotten.
Het enige minpuntje vond ik dat je er héél lang over doet voordat je bij het guesthouse aankomt. Je moet via een grote berg met allemaal smalle weggetjes (ca. 100km) naar boven rijden. Onderweg was er wel een restaurant waar je wat kon drinken.