03/07/11
Tijdens onze motortoer door de Pyreneën overnachten we bij L'Aldosa.
Eigenaar Bas en zijn zoon André zorgen voor een gastvrije ontvangst en een heerlijke maaltijd. Samen met andere motorrijders ontstond er een supergezellige sfeer.
Tip: Qua motorrijden zorgt de route vanaf Sort naar Andorra al voor een lekkere 'warming up'. In één woord: fantastisch.
En wat is dan leuker om, onder het genot van een hapje en drankje ervaringen met andere motorrijders uit te wisselen?
Distanza dalle piste
03/07/11
Ik heb de hele wereld gezien en heb honderden hotels gezien, maar nog nooit een ervaring gehad als in dit hotel. De omgeving is erg mooi, de kamers zijn schoon en functioneel en de bediening is super aardig en behulpzaam. Je hebt vanaf de eerste dag het gevoel alsof je thuis bent en wordt je behandeld alsof je bij het gezin hoort.
Alles is dichtbij: heerlijk winkelen in de stad, wandelen door de bergen, een zwembad waar je kan relaxen, off raod rijden op de motor en in de winter de piste vlakbij.
Na deze week had ik zelfs geen zin meer om naar huis te gaan (was zeker langer gebleven als het mogelijk was) en kom zeker terug. O ja, het eten was ook super en je hoeft dus niet te zoeken naar een restaurant.....echt waar.
31/05/11
kleinschalig hotel, betrokken eigenaren die precies aanvoelen hoe om te gaan met de verschillende gasten. Veel luxe vindt je terug in de mogelijkheden die de omgeving biedt, het eten van meesterkok Bas en de gezelligheid die het hotel biedt. De hotelkamers voldoen, maar hebben wij ook alleen gebruikt voor de nachtrust. Volgend jaar weer naar het hotel en lekker boenderen door de bergen:)