Recensioni Hotel Residència l'Aldosa****

Residència l'Aldosa****
Recensioni Hotel Residència l'Aldosa****
Plaça del poble,6, AD400, L'Aldosa
Hotel Residència l'Aldosa ha ottenuto 9,2 su 10, sulla base di 31 recensioni
Vuoi evitare brutte sorprese durante il tuo soggiorno presso Hotel Residència l'Aldosa****? Dai un'occhiata al voto che hanno assegnato altri viaggiatori a Hotel Residència l'Aldosa**** e leggi le recensioni scritte da chi c'è già stato. Meglio saperlo prima di andarci, non credi? Su Zoover trovi inoltre 35 Foto delle vacanze di Hotel Residència l'Aldosa**** - - -
Sfortunatamente non esistono recensioni in italiano per Residència l'Aldosa**** / L'Aldosa. Puoi inserirne una.

Sei stato in questa struttura?

31 recensioni per Residència l'Aldosa****

Viaggio da solo, ago. 2012
"Goed"
heer bestebreurtje
Distanza dalle piste
03/09/12 goed eten, vriendelijke mensen, eenvoudige kamers. voortreffelijk adres om offroad te rijden

Con partner, lug. 2012
"Motor rijden, mooie natuur en lekker eten!"
magda
Cucina
07/11/12 Super sfeervol hotel waar je als één grote familie's middags in de tuin of 's avonds aan de bar de (motor) verhalen van overdag uitwisselt, routes aanbeveelt en stoere verhalen verteld. 's avonds eten wat de pot schaft, maar dat is zeker geen straf omdat de kok (Bas) met veel passie de lekkerste gerechten klaar maakt voor een zeer schappelijke prijs. Helaas had ik pech met mijn motor maar ook daar ben ik heel goed mee geholpen. We hadden geen idee van het bijzondere concept van dit hotel en waren dan ook volledig verrast door de huiselijke sfeer die je hier ervaart. We hadden dit hotel gekozen voor de ligging, maar biedt dus zoveel meer vakantieplezier!

Con partner, giu. 2012
"Ideaal voor meerdaagse motortripjes"
priscylla beentjes
Cucina
08/07/12 Uitstekende uitvalsbasis voor een paar dagen knallen in de bergen. Binnen een kilometer is er al leuke col voor een tochtje maar we hebben ook tochten van 300 km gemaakt met geen meter recht. Het hotel zelf is helemaal gericht op motorrijden in al zijn vormen. Kamers ruim genoeg voor alle zooi, schoon en goede faciliteiten. Het eten is met passie bereid en een motorrijder waardig. Indrukwekkende prijs kwaliteit verhouding!
Je schijnt er ook prima te kunnen skien maar dat hebben we gelukkig niet meegemaakt.

Per informazioni e disponibilità su Hotel Residència l'Aldosa****, cli...

Con amici, mar. 2012
"Hidden gem"
Ruth Winkley
Distanza dalle piste
17/03/12 This is a 2 star hotel with 4 star service.
The hotel is based in a small village with views down the valley or to the mountains. There is a local bus to the nearest gondola with links to Pal, or you can access the free ski bus to Arcalis.
The hotel was comfortable, clean and the food was exceptional. We were asked if we had any food aversions and the menu was adjusted to accomodate individual needs.
The owners really care for their guests.

Con partner, mar. 2012
"Een super hotel"
thea
Cucina
07/04/12 Het is inmiddels de derde keer dat wij naar dit hotel komen en het voelt echt als "thuiskomen". Het is echt een familie hotel en dan bedoel ik dat ook de gasten tot de familie gaan behoren. De kamers zijn niet echt groot maar wel compleet en super schoon. Maar je gaat niet naar Andorra om op je kamer te zitten, hoewel wij een super uitzicht hadden op ons balkon.
Over het eten valt maar 1 ding te zeggen: SUPER!!!.

Con partner, ago. 2011
"Wij komen hier zeker terug!"
Roel-Jaco
Cucina
17/09/11 De eigenaars de fam. De Wal / De Groot.
Bijzondere mensen met een heel groot Motorhart

De kamers zijn niet al te groot en de harde bedden, daar moet je even aan wennen.
Kamers met veel kastruimte en dat is voor motorrijders (of wintersporters)erg prettig.
Zelden zo goed gegeten en dat voor een hele leuke prijs.

Mooie plaats om van hieruit toertochten te maken door Andorra, Frankrijk of Spanje.

Wij komen hier zeker terug!

Con partner, ago. 2011
"Fantastish hotel"
Boes
17/08/11 Een echte fantastisch voor motorrijders
Voor herhaaling vatbaar

Con amici, giu. 2011
"Geweldig hotel met een ongedwongen sfeer"
Jan & Thea
Cucina
03/07/11 Tijdens onze motortoer door de Pyreneën overnachten we bij L'Aldosa.
Eigenaar Bas en zijn zoon André zorgen voor een gastvrije ontvangst en een heerlijke maaltijd. Samen met andere motorrijders ontstond er een supergezellige sfeer.

Tip: Qua motorrijden zorgt de route vanaf Sort naar Andorra al voor een lekkere 'warming up'. In één woord: fantastisch.
En wat is dan leuker om, onder het genot van een hapje en drankje ervaringen met andere motorrijders uit te wisselen?

Viaggio di gruppo, giu. 2011
"Fantastische vakantie gehad... super hotel"
Willem en Suze
Distanza dalle piste
03/07/11 Ik heb de hele wereld gezien en heb honderden hotels gezien, maar nog nooit een ervaring gehad als in dit hotel. De omgeving is erg mooi, de kamers zijn schoon en functioneel en de bediening is super aardig en behulpzaam. Je hebt vanaf de eerste dag het gevoel alsof je thuis bent en wordt je behandeld alsof je bij het gezin hoort.
Alles is dichtbij: heerlijk winkelen in de stad, wandelen door de bergen, een zwembad waar je kan relaxen, off raod rijden op de motor en in de winter de piste vlakbij.
Na deze week had ik zelfs geen zin meer om naar huis te gaan (was zeker langer gebleven als het mogelijk was) en kom zeker terug. O ja, het eten was ook super en je hoeft dus niet te zoeken naar een restaurant.....echt waar.

Viaggio di gruppo, mag. 2011
"Gezelligheid,goed weer,skien,motorrijden,fietsen"
Joost P
Cucina
31/05/11 kleinschalig hotel, betrokken eigenaren die precies aanvoelen hoe om te gaan met de verschillende gasten. Veel luxe vindt je terug in de mogelijkheden die de omgeving biedt, het eten van meesterkok Bas en de gezelligheid die het hotel biedt. De hotelkamers voldoen, maar hebben wij ook alleen gebruikt voor de nachtrust. Volgend jaar weer naar het hotel en lekker boenderen door de bergen:)