15/08/11
het aparthotel waar wij verbleven was keurig en netjes, er was geen kinderbedje aanwezig, maar bij navraag werd dit probleem snel verholpen.
het eten was niet zoals we het gewoon zijn in belgie, maar het smaakte toch.redelijk wat keuze(buffet)
als je drie a vier dagen gaat, zal je je niet vervelen, genoeg te doen, maar niet geschikt voor een lange vakantie te verblijven, na een dag of vier heb je het wel gezien.
Zeker voor herhaling vatbaar, is trouwens de 2é maal dat wij in dit hotel verbleven en alles was zeer goed meegevallen.
Aanrader voor een korte vakantie in de bergen in de zomermaanden.
30/08/11
Apres 7 sejours , l'hotel s'ameliore tjrs au niveau infrastructure piscine et sport ...
Les probleme de parking sont resolus ... Le petit dejeuner est super , mais le diner est peu varie ... Et le prix : 2 adultes + 2 enfants ( 5 et 9 ans ) , 1 semaine debut juillet = 400 Euros !!!
06/07/11
Spa agréable, déco moderne, personnel agréable. Le buffet du petit dejeuner est grandiose (autant salé que sucré).
La picine et les spas Nous nous sommes régalés avec notre petite fille. On a pied partout, il y a une pataugeoire et d'amusantes cascades, la température de l'eau est idéale, les douches immenses, etc. La salle de jeux avec psicine à balles.
04/07/11
5 jaar geleden voor het eerst geweest, dit jaar weer voor 1 week naar Anyos Park geweest.
Receptie was goed, veel verschillende soorten eten gedurende hele dag. Ruime keus bij ontbijt, lunch en diner.
Benieuwd hoeveel er veranderd is en of het nog even goed verzorgd was als toen.