10/04/12
La ubicación en Encamp fenomenal, un pueblo precioso, a dos pasos del funicamp para subir a las pistas y enfrente del transporte público. La atención recibida fue impecable, trato familiar y cercano siempre preocupados de que todo estuviera correcto. La comida abundante, casera y de calidad. La habitación, aunque no tiene vistas muy correcta, dispone de una tele muy grande, armarios amplios,espaciosa, la cama no es mala y ducha con muy buena presion. Todo muy limpio. Para lo que pagamos que fue muy poco nos quedamos super satisfechos y con ganas de volver. Calidad- precio un 10.
10/01/12
Het hotel is oud, vies en veel kapot, waaronder lakens en handdoeken gescheurd, een diepe kuil in het bed, aan het hoofdeinde een stuk uit de kapok, het kussen was gescheurd waardoor de vulling eruitkwam.
2x moeten vragen om wc papier omdat het niet bijgevult was. Het stikt er van de russen, mijn zoon en ik enige 2 Nederlanders.
Het eten was wel oke, alleen iedere keer alles snel op doordat de Russen er als hongerige beren op aan vielen. Volgens de eigenaar enkele jaren terug het mooiste hotel van Encamp, maar waarschijnlijk LANG geleden dan.
19/01/12
Hotel Riu Blanc is een zeer voordelig hotel met een Nederlandse eigenaar: Frans en Nederlands personeel. We hebben een ontzettende leuke en gezellige week gehad in dit hotel en prima gegeten en gedronken. Tijdens het buffet s morgens en s avonds was er voldoende voor iedereen. Wij zijn met een grote groep van 18 mensen geweest en hebben geen van allen iets negatiefs te melden. De kamers waren simpel maar ok. Met het treintje naar de gondel en binnen 20 minuten midden in het skigebied. Het klopte allemaal en het is zeker de moeite waard. Bedankt Frans, Henk en Kim, voor de gezellige week, het was Toppie.