06/02/12
Algemene indruk is heel goed, inchecken gaat heel snel, parkeerplaatsen gratis tegenover het hotel, gezellige engelse pub in het hotel, zowel ontbijt als avondeten is heel uitgebreid in buffetvorm, ook voor kinderen is er ontzettend veel keus, elke morgen vers geperste sinaasappelsap, vers fruit,ect.
Avondeten ook zeer uitgebreid, zeer schappelijke prijzen voor drankjes bij avondeten.
Klein minpuntje, er is geen zwembad voor kinderen, het is wellness tegen betaling.
Verder is er in het dorp volop gelegenheid voor apres ski en uitgaan, op nog geen 300 meter van het hotel zit bar/restaurant Cisco's,halve liter bier, helemaal volgetapt zonder schuim voor €1.50.
In de weekends gaat het dak eraf.
Skigebeiden zijn goed, sommige stoeltjesliften zijn verouderd, waardoor instappen voor de beginner moeilijk is, maar dan kun je altijd nog naar Arcalis, daar is alles nieuw.
kortom Arinsal is het gezelligste dorp van Andorra, met veel gezellige Engelse pubs en restaurants.
Zonnebrand niet vergeten.
30/07/11
Wij logeerden een weekje in dit hotel en dat is enorm meegevallen!
We hadden een luxe kamer genomen (omdat de standaardkamers wel heel erg basic leken op foto) en die was prima in orde. Het ontbijt was zeer uitgebreid en ook 's avonds was er altijd genoeg keuze bij het buffet! Een klein, maar degelijk zwembad, zeer vriendelijke bediending,mooie ligging ... Kortom een aanrader!
23/07/11
Prachtig hotel proper,heel goed buffet,vriendelijk.kortom een aanrader.
Prachtig gelegen voor verschillende wandelingen
17/07/11
Voor de tweede keer logeerden wij in dit hotel. Alles klopt hier gewoon. De vriendelijke bediening, de netheid van de kamers, het lekkere buffet, de prijzen in de bar. Totaal niets op aan te merken. Zou dit hotel aan iedereen willen aanraden. Schitterend!!!